Szolgáltatások

Amikben otthon érezzük magunkat, és tárt karokkal nyújtjuk Nektek

Social Media

Social Media kampányok
Haditerv kell ide a javából: Milyen bejegyzések legyenek, mikor és hol? Milyen videó legyen a YouTube-ra feltöltve a tizenéveseket célozva? Mikor kerüljön fel Instagram-ra a celebes kép és mikor élesedjen Facebook-on a szponzorált bejegyzés? Kell influencer, vagy majd megy magától az egész? Tiétek a cél, miénk a megvalósítás. Mondjátok el, hogy mit szeretnétek elérni és mi összerakunk rá egy akár több plaformos kombinált kampányt is, ami nem csak jól fut majd együtt, de illeszkedik a már meglévő offline kampányotokhoz is.

Social Media management
Közösségi média management szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy gondozzuk a közösségi oldalaitokat: Kitesszük, vagy időzítjük az aktuális tartalmakat, válaszolunk a felhasználók kérdéseire, vagy továbbítjuk őket felétek, megtervezzük, elindítjuk és nyomon követjük a hirdetéseiteket és ha kell, a nulláról építjük fel a social media-s jelenléteteket. Platformok, amikkel együtt lélegzünk: Facebook, YouTube, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google+

Accounting
Megbeszélünk, meeting-elünk, egyeztetünk, ide megyünk, oda megyünk, egyszóval intézzük az ügyes-bajos dolgokat, ha kell Veletek, ha kell azokkal a partnereitekkel, akikkel együtt kell működnünk a siker érdekében.

 

Szövegírás

Szövegírás – cikkek, RTB-k, tenderanyagok
10 ujjal gépelünk, és úgy jár az agyunk mint a rokka. Írtál már 10.000 karaktert a semmiről? Mi már igen! Ha konkrét téma van, akkor még többet is tudunk írni. Hogy mennyit? Hát annyit, amennyit csak szeretnél.

Szövegírás – rövid marketing szövegek, hírlevelek, headline-ok
Legyen tartalmas és velős? Ebben a csapatunk erős. Röviden és tömören megfogalmazzuk, amit kell, hogy ha nincs a hosszabb szövegekre hely.

Szövegírás – kreatív szlogenek
Nomen est Omen. Ha nem tudod, hogy mi legyen a szlogened, vagy a világmegváltó terméked márkaneve, akkor ebben is segítünk. Tudod: A Te oldaladon állunk.

Szövegírás – Social media posztok: Facebook, YouTube, Instagram, stb.
Ha rövid az a baj, ha hosszú az a baj, ha nem osztják meg az a baj, ha nem kommentálják az is baj. Mi úgy írjuk meg, hogy pont jó legyen, és ígérjük lesz benne emoji is, és akcióra felhívás is, és minden, mi szem-szájnak ingere. Sőt, az aktuális közösségi média szabályokkal és trendekkel is összhangban lesz.

Fordítás – Angolról magyarra, általános szöveg
Hábruzsibrábuzsi inöszöméj dzsánövéj. Te sem érted? Nyugi, mi sem! Angolul viszont beszélünk, és bármilyen általános szöveget lefordítunk Nektek.

 

Grafika

Általános grafika – social media grafikák, mutációk hozott vagy stock anyagokból

Nem csak a szöveg, de a kép is fontos, hiszen először ezzel találkoznak a követőitek. A bejegyzésekhez nem csak a szöveget, de a képeket is elkészítjük Neked. Ha kell akkor rátesszük a termékeiteket, ha kell, akkor megkeressük azt a képet, ami legjobban passzol a vállalkozásotokhoz és amin keresztül a legjobban ki tudjátok fejezni azt, amit éreztek. Vagy amit épp el szeretnétek adni. Alap grafikai szolgáltatásunkban a képek méretezését, retusálását, több kép montírozását, vagy komplett image kampányok elkészítését is vállaljuk.

Grafikai tervezés – egyedi tervezés és megvalósítás
Ha a stock már kevés ahhoz, hogy elmondjátok, amit szeretnétek, akkor megrajzoljuk és vektorokba öntjük mindazt, ami a közösségi médiás jelenlétetekhez szükséges.

3D grafika – arculattervek, látványtervek, 3D-s modellek
Még csak papíron létezik az elképzelésetek (vagy azon sem) és kellene hozzá egy plusz dimenzió? Nem csak a +1 D-t, de magunkat is odatesszük. Legyen szó házról, standról, látványtervről, vagy csak egy szimpla modellről, amit körbeforgathattok és kinagyíthattok, mi megcsináljuk. Igen, 3 dimenzióban.

 

Videó

Videó vágás és felíratozás
2 óra 40 perc, de elég lenne belőle 5 perc, ami velős? Szívesen megvágjuk és kiemeljük a fontos részeket.

Termékteszt videó (rögzítéssel, vágással, utómunkával)
Egy jó videó többet mond minden szónál. Milyen az íze? Milyen az illata? Mekkora, ha kicsomagolom? Mire jó, és mire nem? Megnézzük, kipróbáljuk, rögzítjük, megvágjuk és elmondjuk mindenkinek.

Reklámfilm készítés
Tiétek a brief, miénk a munka. Nem csak a koncepciót találjuk ki hozzá, de megkeressük a tökéletes karaktereket, megírjuk a legátütőbb szövegeket és még a lámpákat is a megfelelő helyre pakoljuk, mielőtt elkezdenénk forgatni. Nektek csak jóvá kell hagyni a kész anyagot, aztán megnézni a TV-ben.

 

… és mentjük a menthetőt

Esti S.O.S felár (18:00-22:00)
Este 6-kor kezdünk el igazán élni, akkor miért ne dolgoznánk? Pláne, ha épp ekkor van szükséged a segítségre egy közelgő határidő miatt.

Éjszakai URGENT felár (22:00-06:00)
Az ördög nem alszik és ha arról van szó, hogy megmentsünk egy project-et, akkor mi sem. Jolly Joker-ként ugrunk seggest a mély vízbe és segítünk befejezni azt, amire napközben nem volt időtök, de muszáj, hogy reggelre kész legyen.