Kik vagyunk?

A Közösségi Média nepperei

A Facebook-on ismerkedünk, a YouTube-on hallgatunk zenét, a LinkedIN-en köttetnek az üzleteink, a vacsorát a Pinterest-ről nézzük ki, és az Instagram-ról öltözködünk. Nem csak csináljuk a közösségi médiát, de használjuk is, mert 2018-ban az élet szerves része. Fogyasztóként tudjuk, hogy mire van szükségünk, szakemberekként pedig elkészítjük azt a tartalmat, amire mi magunk is vágyunk.

Besavanyodás helyett inkább királyak vagyunk!

Az emberek valami egyedire vágynak, de ezért tenni kell. Sok Facebook oldal unalomba fullad a termékfókuszú line & price megoldásoktól, az unalomig ismételt, 10 éve a piacon keringő szavaktól, és a semmitmondó bejegyzésektől. Az emberek SZÓRAKOZNI járnak a közösségi oldalakra, úgyhogy nincs mit tenni: királynak és menőnek kell lenni! Szerencsére tudjuk, hogy hol a határ, ezért lesz szórakoztató és egyedi az, amit mi csinálunk. Jah igen, és azért, mert élvezzük.

Jó magyar szokások? Kösz nem.

Fura dolog következik: Nem vállalunk be olyan munkákat, amikhez nem értünk. Sőt! Nem végzünk el olyan munkákat, amikben nem hiszünk. Ha azt kéred, hogy futtassuk fel a gobelin vállalkozásodat egy Facebook oldalon keresztül, akkor nem minket keresel. Van rá 5 millió forintod? Bocs, de akkor sem mi vagyunk a Te embered. Mi csak olyan munkákba fogunk bele, amiknek értelme és látszatja is van, mert csak akkor vagyunk sikeresek, ha a munkaadóink is sikeresek, akkor vagyunk boldogok, ha Ők is azok. Úgy szeretünk ügyfélpartira járni, hogy szeretnek minket, és nem az az ügynökség vagyunk, akiket muszáj volt meghívni. Inkább elengedünk egy x milliós projectet, mert becsületünk csak egy van és az nekünk kell.

Keressük egymást!

A világméretű informatikai hálózaton keresztül erre a címre tudtok nekünk elektronikus levelet küldeni:
hello@kozossegi.media

Ha szeretnétek a távközlési műholdakat igénybe venni ahhoz, hogy kapcsolatba lépjetek velünk (és ehhez épp a kezetekben van a kedvenc maroktelefonotok), akkor tárcsázzátok ezt a számot:
+36-20-91-606-91