Samsung Magyarország

Fiatalok vagyunk, üdék és kockák

Platform:
Microsite

A munka ránk eső része:
Szövegírás, videós tartalom előállítása, promóció

Project kezdete:
2012. október

Project vége:
2013. november

Elkészült cikkek és videók száma:
70

Feladat:
A Samsung gondolt egyet és létrehozta a Samsung Mobilers programot, aminek a lényege a people to people kommunikáció világszintű kiterjesztése volt. A programban résztvevő technikai fanatikusok (mobilerek) feladata a hozzájuk került Samsung eszközök megismerése, és a használat során kialakult tapasztalatok közreadása volt, mind írásos, mind videós formában.

Pikantéria:
A project összetettségéből adódóan számos érdekes elemet tartalmazott: Nem csak cikkeket és videós anyagot kellett készítenünk, de a világ egyik legnagyobb technikai kiállításán, az IFA-n is kellett bemutatókat tartanunk a Samsung aktuális termékeiről.

A megoldás:
Kütyüzések, cikkek, videók, olyan mennyiségben, ahogy csak a csövön kifér. A programot két év után úgy sikerült lezárnunk, hogy mindkét etapjánban minket választottak a legaktívabb mobiler-nek.

Eredmény:
A project elérte a célját és sikerült a Samsungot mint márkát közelebb vinnünk az ismerőseinkhez és a marketingben alapvetően nem bízó emberekhez. A szellemes, saját tapasztalatokon alapuló PR megmutatta, hogy úgy is működik az inbound marketing, hogy az közben belső irányítás alatt marad, de mégis őszinte és az emberek számára is használható lesz.