Rosco Sport

Egy kis mozgás mindenkinek kell

Platform:
Facebook

A munka ránk eső része:
Layout design, grafika, szövegírás, social media management

Project kezdete:
2016. november

Project vége:
A project jelenleg is tart

Elkészült Facebook bejegyzések száma:
90

Feladat:
A Rosco Sport Magyarország egyik legnagyobb online sportszer webáruházával rendelkezik. A SEO tökéletes, az ügyfél kiszolgálás pedig remek. Nem volt másra szükségük, mint egy kis brandingre a hazai piacon és egy erős, szerethető közösségi média jelenlétre. Erre a legmegfelelőbb eszköz a Facebook volt, ahol a project kezdetén 1.200 kedvelő követte az oldalt.

Pikantéria:
A sportszerek és a sporttal kapcsolatos témák száma véges, ráadásul úgy kellett megalkotnunk a közösségi média stratégiát, hogy az szezonálisan, az idénysportokhoz kapcsolódóan és működőképes legyen. Fontos elem volt, hogy aktív követők érkezzenek az oldalra és ne csak kedveljék, de kövessék is azt. Amire a legbüszkébbek vagyunk az, hogy a kedvelők száma megegyezik a követők számával, ami nem jelent mást, mint hogy az oldalra kikerülő posztokat imádják az emberek és ahelyett, hogy egy line & price halmazzal bombáznák őket, igazi szórakoztató tartalmat tudunk nekik előállítani hétről hétre.

A megoldás:
Nyereményjátékok, szórakoztató tartalmak és a sportolással kapcsolatos informatív posztok. Emellett aktív community management, az ügyfélelégedettség és a konverziós ráta érdekében.

Eredmény:
Az elmúlt 1 év alatt több mint 10.000 új kedvelő, folyamatosan növekvő aktív és lelkes közösség.