Bodybuilding.blog.hu

A legkeményebb olvasóknak

Platform:
blog

A munka ránk eső része:
szövegírás, videós tartalmak készítése, főszerkesztői feladatok ellátása

Project kezdete:
2013.08.01.

Project vége:
A project jelenleg is tart

Elkészült cikkek száma:
172

Feladat:
A blog.hu úgy vágyott egy testépítéssel és fitness-szel foglalkozó blogra, mint egy falat kenyérre. A piaci rést megcélozva, és a szerzők testépítés és fitness életmódjára alapozva indult el a bodybuilding.blog.hu, ami napjainkban az online szcéna egyik vezető médiuma a témában.

Pikantéria:
A testépítők ostobák, nem tudnak írnak, nincsenek érdekes témáik és csak a gyúrásról tudnak beszélni. Ez csak néhány fal azok közül, amiket le kellett rombolnunk.

A megoldás:
Egy olyan médium és tematika létrehozása, ami azoknak is informatív és érdekes lehet, akik nem mozognak ezekben a sportágakban, vagy csak hobbi szinten építik a fizikumukat. A gasztro rovattal nem csak azokat tudtuk az oldalra csábítani, akik az edzések megszállottjai, hanem azokat is, akik nem tudják, hogy mit főzzenek aznap. Gondolat- és vitaindító cikkeinknek hála rengeteg UGC tartalom jött létre és rávettük az embereket arra, amire egy bloggernek nem mindig sikerül: hogy gondolkodjanak és ezeket a gondolatokat meg is osszák.

Eredmény:
Havi 300.000, nem csak testépítő olvasó. Forbes-os és TV2-ős megjelenés, számos jól ismert hirdető, rengeteg tartalom és megszámlálhatatlan Index.hu főoldalas kiemelés.